La FÀBRICA de RAJOLES de TOUS és una empresa dedicada a la fabricació de ceràmica decorativa per a la construcció. Amb una capacitat de producció de 500 m2 diaris. Especialitzats en ceràmica per a paviment, revestiments i peces especials, fabriquem bases, sanefes, motllures, premsats , decorats, peces fetes a mà, terracotes i totes les altres peces complementàries de les rajoles. Usant esmalts mats, o d'alta brillantor, antilliscants, or o platí, metàl•lics, fotoluminescents... sobre ceràmica o vidre. La FABRICA de RAJOLES de TOUS ofereix les darreres tendències en moda ceràmica als fabricants de paviment o revestiment i crea les seves pròpies col•leccions de rajoles per a terra i parets, per al públic en general, a través dels prescriptors: arquitectes, interioristes, decoradors i els principals distribuidors.

 

 

 

 Les ALMA MATER de la Fàbrica de Rajoles de Tous

La Fàbrica de Rajoles de Tous fou fundada l'any 1980 per l'Agustí Palau, mestre industrial d'Art Gràfic i artesà reconegut per la Generalitat de Catalunya.

Creant ceràmica decorativa, col•laborant amb altres indústries, arquitectes i interioristes en la recuperació d'edificis històrics i dissenyant noves formes i textures per a edificis singulars.

L'Oristel•la Cejudo, dissenyadora d'interiors, és la cap de producte des del 1988 i propietària de la Fàbrica de Rajoles de Tous desde 2019. És qui materialitza les idees dels nostres clients, en esmalts i textures damunt el suport ceràmic.

 

El Màrius Palau, pertany a la quarta generació d'una família dedicada a l'art. És el relleu i la continuitat. Fusió entre l'artesania i les darreres tecnologies.

S'ocupa de les relacions internacionals.

Política de privacitat i condicions d'ús

Fàbrica de Rajoles de Tous - carrer de la Fàbrica de Rajoles, 1 - 08712 Sant Martí de Tous - Catalunya - T +34 93 809 64 13 - hola@fabricaderajoles.cat