FÀBRICA

Ceràmica per a obra nova, murals i restauració d'edificis històrics

La Fàbrica de Rajoles de Tous és una empresa dedicada a la fabricació de ceràmica decorativa per a la construcció. Amb una capacitat de producció de 500 m2 diaris. 

Especialitzats en ceràmica per a paviment, revestiments i peces especials, fabriquem bases, sanefes, motllures, premsats, decorats, peces fetes a mà, terracotes i totes les altres peces complamentàries de les rajoles. Usant esmalts mats, d’alta brillantor, antilliscants, or o platí, metàl·lics, fotoluminiscents… Sobre ceràmica o vidre. La Fàbrica de Rajoles de Tous ofereix les darreres tendències en moda caràmica als fabricants de paviment o revestiment i crea les seves pròpies col·leccions de rajoles per a terra i parets, per al públic en general, a través dels prescriptors: arquitectes, interioristes, decoradors i els principals distribuidors.

Les alma mater de la Fàbrica de Rajoles de Tous

Picture of Agustí Palau

Agustí Palau

La Fàbrica de Rajoles de Tous fou fundada l'any 1980 per l'Agustí Palau, mestre industrial d'Art Gràfic i artesà reconegut per la Generalitat de Catalunya.

Creant ceràmica decorativa, col•laborant amb altres indústries, arquitectes i interioristes en la recuperació d'edificis històrics i dissenyant noves formes i textures per a edificis singulars.

Picture of Oristel·la Cejudo

Oristel·la Cejudo

L'Oristel•la Cejudo, dissenyadora d'interiors, és la cap de producte des del 1988 i propietària de la Fàbrica de Rajoles de Tous desde 2019. És qui materialitza les idees dels nostres clients, en esmalts i textures damunt el suport ceràmic.

Picture of Màrius Agustí Palau

Màrius Agustí Palau

El Màrius Palau, pertany a la quarta generació d'una família dedicada a l'art. És el relleu, la continuitat i l'evolució. Fusió entre l'artesania i les darreres tecnologies.

S'ocupa també, de les relacions internacionals, màrqueting, gestió de les xarxes socials i disseny web.
Acompanyat sempre de la gateta Sra. Maria Enkiwalda (Kiwi).

Picture of Kiku Palau

Kiku Palau

Tècnic en comerç internacional. S'ocupa de la logistica, els tramits duaners, dirigeix l'oficina tècnica, l'optimització de recursos i les mesures mediambientals.

En seleccionar (Accepto) vostè permet que la Fàbrica de Rajoles de Tous (FRT), utilitzar les galetes, informació o tecnologies similars. Utilitzem aquestes tecnologies per recopilar informació del seu dispositiu i navegador, amb el fi de fer un seguiment de la seva activitat per a fins de màrqueting i altres informacions per poder millorar el lloc web. Per consultar més informació a la pàgina de Polítiques de privacitat, Avís legal o altres polítiques.   
Privacidad