OBRA NOVA

Ceràmica per a obra nova, murals i restauració d'edificis històrics

Des de 1980 a la Fàbrica de Rajoles de Tous convertim les idees dels nostres clients, arquitectes, interioristes o usuaris finals, en paviments, revestiments i elements ceràmics decoratius.

Fem rajoles per a obra nova en edificis singulars, hotels, restaurants i vivendes particulars, tant de façanes com d’interiors.

Segons les seves necessitats fabriquem des d’uns pocs metres a milers.

També fem peces complementàries especials: sanefes, motllures, extrudits, premsats o peces fetes a mà.

Tamanys, formes i textures diferents.

Els esmalts que emprem a la Fàbrica de Rajoles de Tous són d’alta qualitat: mats, setinats o brillants. També metàl·lics, purpurines, or o platí…

I els nostres paviments antilliscants tenen les mateixes característiques estètiques.

A més de les fabricacions de rajoles de paret i paviment especials encarregades pels nostres clients, fem la Col·lecció Albus, que és una amplia sèrie pròpia inspirada en la ceràmica tradicional manual. Realitzada amb esmalts d’alta brillantor y colors fumats transparents, únics en el mercat.

A la Fàbrica de Rajoles de Tous sempre estem oberts a noves propostes.

PRODUCTES

Seleccioneu els catàlegs que us interessin i descobriu, a les seves pàgines, ceràmica plena de colors. CoSeS DiFeReNTS.
QUALSEVOL COLOR, QUALSEVOL TAMANY

En seleccionar (Accepto) vostè permet que la Fàbrica de Rajoles de Tous (FRT), utilitzar les galetes, informació o tecnologies similars. Utilitzem aquestes tecnologies per recopilar informació del seu dispositiu i navegador, amb el fi de fer un seguiment de la seva activitat per a fins de màrqueting i altres informacions per poder millorar el lloc web. Per consultar més informació a la pàgina de Polítiques de privacitat, Avís legal o altres polítiques.   
Privacidad